Gratis fragt i Danmark ved køb over 400 DKK

Besøg os

BESØG i butikken og destilleriet

Book et gratis besøg for op til 10 personer.

Det vil glæde os at vise jer rundt og byde på en smagsprøve, men for at være sikre på, at vi overholder sundhedsmyndighedernes anbefalinger, kan vi lige for tiden kun modtage grupper på op til 10 personer ad gangen. Derfor bedes du booke en tid inden du kommer forbi. Vores destilleributik er selvfølgelig også åben - men book et besøg, selv om det blot er for at handle i butikken. 

Book et besøgKontakt os

Cocktailkursus

Book et cocktailkursus til dig og din virksomhed, venner eller familie – og få en skøn oplevelse med teambuilding, læring og selvforkælelse!

I løbet af aftenen serverer vi en lækre snacks, så du hverken går tørstig eller sulten hjem.

OBS! Dette er ikke et kursus, som du bør køre hjem fra i bil. Men der er hjælp at hente. Vi samarbejder med forskellige overnatningssteder på Møn og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning for din gruppe.

BookDownload flyer

Gin Masterclass
- Lav din egen gin

Tag dine venner, virksomhed eller forening med til en helt unik workshop. Find ud af alt hvad der er værd at vide om at lave gin og hvordan du griber det an. Denne Masterclass er både lærerig og sjov!

OBS! Dette er ikke et kursus, som du bør køre hjem fra i bil. Men der er hjælp at hente. Vi samarbejder med forskellige overnatningssteder på Møn og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning for din gruppe.

4 timer
8-20 personer
1275,– pr. person

BookDownload flyer

Botanisk tegning med G&T

Book en inspirerende tegneworkshop til din virksomhed, forening, familie eller vennegruppe – og kom helt tæt på udvalgte planters struktur, form og særtræk.

Vi byder på en let buffet og en Isle of Møn Gin&Tonic undervejs.

Bemærk: Her kræves ingen særlige tegnekunstskaber.

4 timer inkl. pause
8-20 personer

475,– pr. person

BookDownload flyer

Rundvisning og cocktailworkshop

Vi byder jer velkommen i destilleriet, viser rundt og fortæller om produktionen fra sankning af urter til udtræk, destillation og tapning. Samtidig bydes på smagning af et udvalg af de forskellige produkter. Efter en kort pause præsenterer vi dagens cocktail og instruerer i hvordan du kan lave din helt egen version af denne. Afslutningsvis er du selvfølgelig velkommen til at nyde din cocktail imens vi runder dagens rundvisning af. Hertil byder vi på lette snacks.

1,5-2 timer, inklusiv smagsprøver og kursus i dagens Isle of Møn cocktail
8-20 personer

225,– pr. person

Book

Rundvisning med G&T og smagsprøver

Vi byder jer velkommen i destilleriet med årets Isle of Møn Gin&Tonic. Imens denne nydes, viser vi rundt, fortæller om produktionen fra sankning af urter til udtræk, destillation og tapning. Vi afslutter med smagning af et udvalg af de forskellige produkter.

1 time, inklusiv en gin&tonic og 3 forskellige smagsprøver
8-20 personer

165,– pr. person

Book

Rundvisning med smagsprøver

Vi byder jer velkommen i destilleriet, viser rundt, fortæller om produktionen fra sankning af urter til udtræk, destillation og tapning. Vi afslutter med smagning af et udvalg af de forskellige produkter.

1 time, inklusiv 3 forskellige smagsprøver
8-20 personer

125,– pr. person

Book

Vi kommer gerne ud til jer

Her medbringer vi glas, samme gode fortællinger og naturligvis vores forskellige varianter af Isle of Møn Gin.
Har I særlige ønsker, kan vi lave et skræddersyet arrangement til jer.

Skriv til os

Vi glæder os til at byde jer velkommen

Skriv til os her, for at booke et kursus eller en rundvisning.

Vores produkter

Gin

Gin

Gaveæsker

Gaveæsker

Snaps

Snaps

Sodas

Sodas

Likør

Likør