Gratis fragt i Danmark ved køb over 400 DKK

Isle of Møn Spirits

Besøg os

Book et julebesøg

I November og December holder vi åbent i vores destilleri og butik torsdag- lørdag op til jul. Find ledige tider og book dit julebesøg herunder. Vi byder selvfølgelig på smagsprøver og julehygge! Vi glæder os til at se dig.

Bemærk! Uden for åbningstiderne er du altid velkommen til booke en af vores rundvisninger eller workshops efter aftale på contact@isleofmoen.com.

Book et besøg

Cocktailkursus

Book et cocktailkursus til dig og din virksomhed, venner eller familie – og få en skøn oplevelse med teambuilding, læring og selvforkælelse!

OBS! Dette er ikke et kursus, som du bør køre hjem fra i bil. Men der er hjælp at hente. Vi samarbejder med forskellige overnatningssteder på Møn og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning for din gruppe.

BookDownload flyer

Gin Masterclass
- Lav din egen gin

Tag dine venner, virksomhed eller forening med til en helt unik workshop. Find ud af alt hvad der er værd at vide om at lave gin og hvordan du griber det an. 

Du præsenteres for hvordan vi fremstiller vores Isle of Møn Gin, hvordan en 'Pot Still" fungerer, hvordan vi udvælger de bedste smagsgivere fra den mønske natur og hvordan vi når frem til den helt rigtige smag.

Vær forberedt på at udfordre din smags- og lugtesans! 

Denne Masterclass er både lærerig og sjov! Du kommer til at eksperimentere dig frem til din egen personlige gin, som du får med hjem i en fin flaske.


OBS! Dette er ikke et kursus, som du bør køre hjem fra i bil. Men der er hjælp at hente. Vi samarbejder med forskellige overnatningssteder på Møn og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning for din gruppe.

4 timer  - Inkl. lækker tapasanretning med en øl/soda/glas vin
4 -12 personer ( i vores destilleri)
8 - 20 personer ( ud af huset)  - pris efter aftale

1275,– pr. person

BookDownload flyer

Botanisk tegning med G&T

Book en inspirerende tegneworkshop til din virksomhed, forening, familie eller vennegruppe – og kom tæt på udvalgte planters struktur, form og særtræk.

Papir og tegnegrej vil være til rådighed eller man kan medbringe sit eget.

Vi byder på en forfriskende Isle of Møn Gin&Tonic undervejs.

Bemærk: Her kræves ingen særlige tegnekunstskaber.

2 timer, inklusiv tegnematerialer
8-12 personer ( i vores destilleri)  - Ud af huset efter aftale

245,– pr. person

Book

Rundvisning og cocktailworkshop

Vi byder jer velkommen i destilleriet, viser rundt og fortæller om produktionen fra sankning af urter til udtræk, destillation og tapning. Samtidig bydes på smagning af et udvalg af de forskellige produkter. Efter en kort pause præsenterer vi dagens cocktail og instruerer i hvordan du kan lave din helt egen version af denne. Afslutningsvis er du selvfølgelig velkommen til at nyde din cocktail imens vi runder dagens rundvisning af.

1,5 timer, inklusiv smagsprøver og kursus i dagens Isle of Møn cocktail
6 -20 personer

225,– pr. person

Book

Rundvisning med G&T og smagsprøver

Vi byder jer velkommen i destilleriet med årets Isle of Møn Gin&Tonic. Imens denne nydes, viser vi rundt, fortæller om produktionen fra sankning af urter til udtræk, destillation og tapning. Vi afslutter med smagning af et udvalg af de forskellige produkter.

1 time, inklusiv en gin&tonic og 3 forskellige smagsprøver
6-20 personer

165,– pr. person

Book

Rundvisning med smagsprøver

Vi byder jer velkommen i destilleriet, viser rundt, fortæller om produktionen fra sankning af urter til udtræk, destillation og tapning. Vi afslutter med smagning af et udvalg af de forskellige produkter.

1 time, inklusiv forskellige smagsprøver
6-20 personer

125,– pr. person

Book

Vi kommer gerne ud til jer

Her medbringer vi glas, samme gode fortællinger og naturligvis vores forskellige varianter af Isle of Møn Gin.
Har I særlige ønsker, kan vi lave et skræddersyet arrangement til jer.

Skriv til os

Vi glæder os til at byde jer velkommen

Skriv til os her, for at booke et kursus eller en rundvisning.

Vores produkter

Gin

Gin

Gaveæsker

Gaveæsker

Snaps

Snaps

Sodas

Sodas

Likør

Likør