Handelsbetingelser

Du skal være fyldt 18 år for at handle på isleofmoenshop.com

Priser

Alle nævnte priser er i danske kroner og inkl. 25% moms samt p.t. gældende afgifter.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, tastefejl, prisændringer uden varsel, afgiftsændringer samt for udefra kommende pris- og valutaændringer.

Betalingsbetingelser

Isle of Møn Spirits modtager betaling med:

Paypal

Mobilepay

Dankort/VISA-Dankort. - Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

American Express

Mastercard

Der tages ikke gebyr ved betaling på www.isleofmoenshop.com

Sikkerhed ved betaling med kreditkort

Isle of Møn Spirit bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Ansvar

Isle of Møn Spirits er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser fra vore transportører. Isle of Møn Spirits er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU.

Leveringsbetingelser

Varen leveres indenfor tre hverdage med mindre en senere leveringsdato aftales.

Returret

Såfremt du konstaterer mangler/beskadigelse af varerne, beder vi dig om at kontakte os med det samme.

Der ydes 14 dages fortrydelsesret på diverse varer.

Venligst kontakt os inden evt. varer returneres, idet vi henviser til Forbrugeraftaleloven, kapitel 3, §5, stk. 3 pkt. 4, hvoraf det fremgår, at fødevarer/drikkevarer ikke er omfattet af returret, hvorfor returnering uden forudgående aftale ikke er muligt.

Reklamationsret

Der ydes reklamationsret iht. til købeloven, hvilket betyder du har 2 års reklamationsret.  

Det er dog en forudsætning, at disse fejl eller mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigbrug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for værende rettidig.

Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage. Dvs. din vare bliver repareret, eller du får en ny vare fremsendt som erstatning for den, der reklameres over, såfremt din reklamation er berettiget. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Isle of Møn Spirits

Fanefjordgade 12

DK – 4792 Askeby
Telefon: +45 22393630
E-mail: contact@isleofmoen.com

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse eller faktura.

Persondatapolitik

Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt, og bruges til at ekspedere din bestilling. Oplysningerne bliver aldrig videregivet til tredjepart. Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år, hvorefter de slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Den dataansvarlige på isleofmoen.com er Isle of Møn Spirits.

Som registreret hos Isle of Møn Spirits har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Isle of Møn Spirits via e-mail contact@isleofmoen.com

Yderligere spørgsmål

Flere oplysninger om sikkerhed ved handel på internettet kan f.eks. findes på adressen forbrugersikkerhed.dk.

Klager

Har vi leveret en vare eller service, som ikke har levet op til dine forventningerne, har du mulighed for at klage til et nyt fælles europæisk klagesystem kaldet ”ODR”
Klik på dette link for at indsende din klage til ODR (Online Dispute Resolution)

Handelsbetingelserne gælder for privatpersoner, der køber varer til levering i Danmark – dog ikke Grønland og Færøerne, medmindre andet er aftalt.

Outside Denmark? Pick your country and get the delivery costs. We only ship to the listed countries. The price on delivery depends on the size of your order and your shipping address.

Vores registreringsdata er:

Adr.: Isle of Møn Spirits, Fanefjordgade 12, 4792 Askeby
Tlf.: +45 22393630
Mail: contact@isleofmoen.com
CVR-nr.: DK – 28225377